Je bekijkt nu Verbouwing club Nova Amsterdam

Verbouwing club Nova Amsterdam

Wij hebben in club Nova een vaste licht installatie geleverd. Tijdens de verbouwing hebben wij aanpassingen gemaakt aan het entree, het plafond en ook hebben we verschillende lampen & movingheads (bewegende lampen) toegevoegd. 

Bij de trap en in het plafond zijn in de muren digitale led strips ingebouwd. Deze led strips zijn per led aan stuurbaar waardoor je verschillende effecten en patronen kunt in programmeren. Hierdoor kun je een uniek entree creëren.

In de club hebben we de oude lampen vervangen voor movingheads. Dit zijn beweegbare lampen die je ook weer naar wens kunt laten programmeren om verschillende effecten te creëren. Door deze lampen te gebruiken lijkt de zaal groter en krijg je meer sfeer in de zaal. 

Als laatst hebben we een aangepaste lichtshow geprogrammeerd die ook gericht is op de vip tafels. Hiermee kun je de tafels extra uitlichten en zo de vip ervaring extra speciaal maken. De in geprogrammeerde lichtshow kan op verschillende momenten worden gebruikt tijdens de avond.

Bent u benieuwd wat er mogelijk is voor u en wat de eventuele opties zijn. Neem dan gerust contact met ons op.